ALPHA project
Ønskes: diætister

Ønskes: 60+ årige

11-04-2022

Ønskes: 12 60+ årige, som ønsker at bidrage til udviklingen af et vejledningsværktøj vedr. planteproteiner.

Flere og flere mennesker omlægger deres kost til at indeholde flere plantebaserede fødevarer. Denne trend ses også hos ældre. Når man spiser plantebaseret i vid udstrækning, er det sværere at opnå et tilstrækkeligt indtag af de nødvendige næringsstoffer, herunder proteiner. For at opnå et tilstrækkeligt indtag af alle næringsstoffer, skal den rette kombination sammensættes. Med endeløst mange muligheder samt mange nye produkter på markedet løbende, er dette et svært puslespil at løse for forbrugeren.

I dette projekt ønsker vi at udvikle et ernæringsværktøj som skal guide brugeren gennem deres plantebaserede måltider, på en optimal måde. Ideen er at designe et digitalt værktøj hvor kostdata kan indtastes, og hvor værktøjet giver feedback og vejledning på ide enkelte måltider. Måden hvorpå værktøjet vil fungere og se ud bestemmes af dine input som deltager I forsøget.

Med dette projekt ønsker vi undersøge hvad behovet er fx. Er der behov for direkte ernæringsmæssig vejledning vedr. Proteinindtag, absorption og bæredygtighed og hvordan vi kan imødegå dette med et værktøj.

Hvem kan deltage?

Voksne, +60 år

Voksne, som ønsker at spise flere plantebaserede måltider, som allerede spiser plantebaseret eller som interesserer sig for at indtage den rette type/kvalitet af plantebaserede proteiner.

Vant til at bruge digitale værktøjer (som smartphone, tablet eller laptop)

Hvad kræver det for at deltage? 

  • Deltagelse I 3 møder af 3 timers varighed (I maj, I august/september og I november 2022)
  • Ingen forberedelse
  • Vedmøderne vil vi efterspørge din mening på forskellige kreative måder.

Hvad får du af udbytte? 

  • At bidrage til at udvikle et relevant ernæringsværktøj
  • En godtgørelse for din tid (15€/time) og potentielle rejseomkostninger
  • Et bidrag til videnskabelig forskning

Er du interesseret?

Kontakt os venligst via kontaktformularen på dette websted.

 

> all updates